top of page

Yogaformer hos oss

Soft Yoga är ett lugnt och avstressande pass. Du har gott om tid att komma in i varje övning och att hitta rätt i övningarna. Passet passar extra bra om du är ny, ovan eller om du vill träna i ett extra lugnt tempo.

Vinyasa yoga är en mer dynamisk och flödande yogaform. Ingen klass är den andra  lik (Vinyasa betyder just flöde)
Det finns många varianter av vinyasaklasser där du utmanas mer fysiskt och mentalt. Yogaläraren utformar själv sina klasser så prova dig fram vad som funkar för dig. Om du är helt ny på vinyasayoga kan det ta ett tag att komma in i det, men håll ut, övning ger färdighet!

 

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. Man utför passiva positioner med en lätt, mjuk stretch utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje posistion hålls mellan 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I Yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia och bindväv.
Yinyoga passar alla!

 

Curam Recovery
Med nylanserade Curam Recovery® vill vi skapa en paus för dig att ta hand om dig själv. Så att du ska få en mer balanserad, avspänd och välmående kropp och sinne. När din kropp hamnar i ett mer balanserat tillstånd med mindre spänningar och ökat flöde kommer kroppens alla system att samverka bättre. Vilket i sin tur kan leda till ett bättre välbefinnande.

Curam Recovery® är en återhämtningsklass där vi integrerar Curams statiska massagekoppar i olika positioner för att ge kroppen en djup bindvävsmassage. För att effektivt släppa på spänningar och minska stagnation, mjuka upp bindväven och öka flexibilitet & rörelse. Samt öka cirkulationen för att hjälpa kroppen till bättre balans och snabbare återhämtning.

Du kan köpa din egen kopp eller låna av oss här på plats på klassen.

bottom of page