top of page
Pensionär

Äldre som tränar förbättrar sin hälsa markant genom att  skelettet blir starkare, koordination och balans blir bättre, fallolyckor och frakturer minskar likaså risken för att få åldersdiabetes, högt blodtryck, höga blodfetter och även tarmbesvär kan lindras.

 

Detta är bara några av fördelarna att börja träna när du blir pensionär, både för att förebygga framtida besvär men även för att behålla den goda form man redan har.

 

Många har förslitningar, artros eller andra besvär som uppkommit och vi hjälper dig gärna med ett anpassat träningsprogram som passar just ditt hälsotillstånd. Många pensionärer är väl medvetna om vikten av att behålla god hälsa och tränar hos oss för att förebygga framtida problem.

Som pensionär har du förmånliga priser när du tränar hos oss. Du får även delta i våra stretchkurser samt pensionärsgrupper (vi tränar i grupp tillsammans i gymmet) utan extra kostnad.

 

Eget träningsprogram och uppföljning ingår alltid i träningskortet! 

 

Du har även möjlighet träna i grupp där vi bland annat erbjuder Zumba Gold, Gympa 60+ och Yinyoga. För att delta i gruppass behöver du inloggning i vårt bokningssystem, kontakta receptionen för att fixa detta.  
 

Pensionärsträning #Nova #Gym #Rehabiliterig #Kalix #Norrbotten i Kalix
Pensionärsträning #Nova #Gym #Rehabiliterig #Kalix #Norrbotteni Kalix
Pensionärsträning #Nova #Gym #Rehabiliterig #Kalix #Norrbotten
bottom of page