top of page

Kostanalys

Vill du säkerställa att du får i dig den näring och energi din kropp behöver? Gör du det du kan för att ha energi, känna dig stark och ha ett bra immunförsvar? Är du bara nyfiken att få reda på om du få i dig den mängd vitaminer och mineraler du behöver varje dag? Ibland vet vi vad som är fel och ibland inte! Ibland behöver vi bara lite hjälp att styra upp det och ibland behöver vi få mer kunskap om det.

Din kost spelar en väldigt stor roll i din vardag; dina beslut, din energinivå och din inställning till ditt liv. Ofta tänker man inte på hur stor inverkan kosten faktiskt har, förrän man gör en förändring. Många tror även att en förändring behöver vara stor, men i själva verket är det oftast småjusteringar som behövs göras för en förbättrad hälsa, och därmed en förbättrad vardag. Om du inte själv har kunskap kring vad en välbalanserad kost är, så är det bra att ta hjälp från början tillsammans med en certifierad kostrådgivare så du får en bra överblick hur och vad du ska börja med och resan mot en bättre hälsa behöver inte kännas svår eller jobbig.

 

Hållbara kostvanor och en livsstil som leder till god hälsa bör alla sträva efter.

Välkommen att boka en tid här!

Kostrådgivning för dig som funderar över dina kostvanor

1 tillfälle

Du träffar vår kostrådgivare vid ett tillfälle och får enkla tips på vad du kan förbättra med dina kostvanor. Enkla verktyg när det gäller riktlinjer kring maten, hur många kalorier just du ska äta, mental förberedelse mm. Före träffen fyller du i en hälsodeklaration eller gör en mindre kostregistrering över dina nuvarande matvanor.

Pris: 790 kr

Kostrådgivning bas

2 tillfällen

Du gör en kostregistrering och tillsammans analyserar vi dina kostvanor. Du får inloggningsuppgifter till ett kostprogram där du själv registrerar dina måltider, hur du tränar och du får tillgång till eget anpassat matschema med färdiga recept baserat på din kostanalys.

Pris: 1450 kr

Kostrådgivning

4 tillfällen 

För dig som vill ha hjälp med att förändra din kosthållning för att gå ner i vikt eller göra en större livsstilsförändring har vi ett program som baseras på 4 tillfällen. Första tillfället är ett motiverande samtal där du tillsammans med vår kostrådgivare hittar din målbild och lägger upp en plan hur du ska nå dit. Ni går igenom hur dina matvanor ser ut idag och vad som kan förbättras. Du får inloggningsuppgifter och tillgång till Nutrition Data som är ett program skapat för att kunna föra matdagbok, analysera kosten och utforma individuella kostscheman. Där registrerar du själv enkelt dina måltider. Därefter bokar ni tre uppföljande tillfällen för personlig coachning; ni följer upp framsteg och sätter upp nya mål. Mellan varje tillfällen kommer du dessutom att få lite utmaningar att genomföra. Vikt och midjemått registreras vid varje träff samt mätningar med Tanitravåg (muskelmassa, vatten, fett osv) för att kunna följa dina resultat. Paketet inkluderar kostregistrering, analys, färdiga recept, tillgång till egen sida. I detta paket tar vi oss också an din träning och gör en planering även där. En coach som följer med dig lite länge på vägen mot en bättre hälsa!

Pris: 2650 kr

*Inloggning till Nutrition data kan du behålla efter våra träffar till ett fast månadspris.

 

 

Använd gärna ert friskvårdbidrag via Epassi, Actiway eller Benify för att ta del av en kostanalys.

bottom of page