Välkommen till Nova's personal!

Nova gym i Kalix AB

Ann Öhman

Ann startade sin karriär som lärling hos Mikael Sandberg 1991. Hon har sedan dess arbetat med friskvård, massage och rehabilitering. Ann är utbildad inom gymträning, rehabilitering, naturmedicin, akupunktur, zonterapi, kinesiologi, autostretching, mat som medicin samt inom vitamin- och mineralterapi. Ann är mångfacetterad och har därför många arbetsområden på Nova. Hon är rehabiliteringsansvarig, introducerar många nya/gamla kunder i vårt gym, håller cirkelträningsgrupp för damer, sköter administrationen och är gruppträningsinstruktör för Stretch&Töj. På fritiden engagerar sig Ann till stor del inom fotbollen. 

 

ann@novagym.se

Nova gym i Kalix AB

Gunilla Söderholm

Gunilla träffar ni i receptionen på Nova. Hon har alltid ett leende på läpparna och gör sitt yttersta för att ta hand om kunder och personal. Gunilla är företagsansvarig, ansvarar för föreläsningar och är kontakten ut från Nova.
Är ni som företagare intresserad av att engagera er personal, anordna en företagsdag med träning eller önskar en föreläsning om motivation/hälsa eller liknande är det Gunilla ni i första hand ska ta kontakt med. Gunillas motto är "vi kan fixa det mesta"!
Gunilla är instruktör för Gympa 60+.

gunilla@novagym.se

Nova gym i Kalix AB

Rebecca Vennberg

Rebecca är utbildad sjukgymnast (Umeå universitet) med vidareutbildning inom idrottsmedicin, rehabilitering med skivstång och funktionell träning. På Nova arbetar Rebecca som träningsinstruktör inom främst rehabilitering och ”komma-igång-träning”. Vill ni träna före/under/efter graviditet är det Rebecca ni ska söka upp för att komma igång med denna typ träning eller fråga om råd. Rebecca är instruktör i Stark, stolt - MAMMA! (stationsträning). 
Välkommen in på en introduktion med Rebecca eller rådfråga om träning och rehabilitering! 

 

 

rebecca@novagym.se

Nova gym i Kalix AB

Göran "Ooa" Isacson

 

 

Nova gym i Kalix AB

Mikael Sandberg

Micke har drivit Chiropraktiken i 30 år och under dessa år har han vidareutbildat sig inom flertalet områden bl a; NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, lic. kostrådgivare, akupunktur, internationell utb. inom Kineseologi, hälsocoach, gyminstruktör, listan kan göras lång. Micke jobbar en dag i veckan nere på gymmet där han främst möter dig som behöver hjälp med skador och rehabilitering. Han älskar sitt jobb och möts dagligen av kunder från hela Norrbotten som kommer hit för att få hjälp och råd. Micke jobbar för att varje individ skall må optimalt utifrån de förutsättningar de har, vilket han anser kan tillgodoses här på Nova!

 

 

mikael@novagym.se

Nova gym i Kalix AB

Christofer Sandberg

Christofer är utbildad Styrketränings instruktör via S.A.F.E Stockholm. Christofer har själv tränat styrketräning i många år och har på senare tid börjat införa mer och mer crossfit och kettlebell i sin träning. Träning, hälsa och kost är hans största intressen och 2010 genomförde han den svenska Klassikern. Förutom gymträning inomhus tränar han även all slags utomhus träning så som löpning, cykling mm. Christofer är styrketräningsinstruktör, gruppträningsinstruktör och hälsocoach här på Nova. 

 

christofer@novagym.se

 

Nova gym i Kalix AB

Kurt "Kurre" Fors

Kurre har tränat och studerat 

styrketräning/kroppsbyggning sedan 1981. Han anser att rätt träningsteknik och bra kost är de viktigaste faktorerna för att nå resultat i sin träning. Detta gäller inte bara för dem som vill ha större muskler utan även för de som vill ”hålla igång” för sitt välbefinnande. Kurre har sedan mitten av 90-talet hjälpt många människor att träna och nå sina mål med sin goda kunskap och sitt stora intresse att inspirerande andra inom träning och hälsa. På Nova erbjuder Kurre allt från nybörjarintroduktioner till avancerad styrketräning för den som tränat lite längre och vill komma vidare. Välkommen in och diskutera träning och kost med Kurre Fors!

info@novagym.se

 

Nova gym i Kalix AB

Truls B. Jensen

Truls kommer ursprungligen från Norge där han arbetat som elektriker, bilrekondare och chaufför. 2005 gick flyttlasset till Sverige, Kalix, Risön. Truls arbetsuppgifter på Nova består av elektrikersysslor, reparationer och underhåll av maskiner och lokaler samt ett övergripande underhåll av allt som rör Nova/TC och Chiropraktiken. Han är utbildad i underhåll av gym och konditionsmaskiner av Precor Sverige. Truls "fixaren" B. Jensen hälsar alla välkomna till Nova!

 

Wilaiporn "Ann" Butdee

 

 

Receptionens öppettider 

Måndag  07.00-12.00     15.00-20.00

Tisdag     07.00-16.00      (Lunch 12-13)

Onsdag   07.00-12.00     15.00-20.00

Torsdag  12.00-20.00

Fredag     08.00-12.00

Söndag   16.00-20.00

Nova Kalix

Kontakta oss

Furuhedsvägen 35 A

952 31 Kalix

092312872

info@novagym.se

Instagram: novagymkalix

Facebook: NovaGym Kalix

© Web Nova Foto Camevo och STARK Fotografi&Design