top of page

Stafettduellen

Träningsutmaningen för ALLA! Under 28 dagar (5/2-3/3) ingår du och en partner i en utmaning - under dess dagar ska ni köra en härlig, peppande träningsstafett. Det innebär att ni lämnar över "stafettpinnen" till varandra efter varje utfört träningspass på vår anläggning. Efter varje träningspass meddelar ni er partner att passet är utfört och det är dags för denne att ta vid och träna sitt pass. Ingen träning räknas om "stafettpinnen" ej är överlämnad.

 

Nytt för i år är att du kan även välja en valfri partner som inte är medlem hos oss, huvudsaken att en av parterna är det. Vi bjuder på träningen för din vän under 28 dagar, se till att partnern hämtat ut sin tagg hos oss i god tid före starten (100 kr depositionsavgift för taggen som återfås vid återlämnandet efter utmaningen)

 

Välj en träningspartner att utföra duellen tillsammans med, kom på ert lagnamn och invänta startskottet den 5 februari! Anmäl ditt lag till info@novagym.se

 

Det lag som fått ihop flest träningspass under utmaningen vinner äran och största vinsten - förhoppningsvis bra rutiner en bättre hälsa!

Alla som är med deltar även i utlottning av fina priser under hela perioden så häng med du också och bli peppad och utmanad!

 

Vill du/ni ha mer information, kontakta oss via mail ovan eller kom förbi receptionen så hjälper vi till!

 

Vi ser fram emot en härlig februariutmaning tillsammans med Er! Anmäl er nu!

Reglerna är enkla 
- ALL träning som räknas ska ske på vår anläggning

- ingen träning om partnern inte utfört sin träning
- gemensam träning är okej, men räknas INTE för den som INTE står i tur för träning 
- varje pass ska pågå minst 45 minuter
- Efter 28 dagar deltar alla deltagande lag i utlottning av fina priser från Nova

stafettnova_edited.jpg
bottom of page